Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

  1. Παραγγελία on-line από την ιστοσελίδα:

Η διαδικασία παραγγελίας προϊόντων από την ιστοσελίδα μας είναι απλή και εύκολη. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να βρείτε το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Μετά την επιλογή του προϊόντος που επιθυμείτε αυτό μεταφέρεται στο «Καλάθι Αγορών». Όταν έχετε συγκεντρώσει το συνολικό αριθμό προϊόντων που επιθυμείτε στο «Καλάθι Αγορών» σας, πατήστε την εντολή «Ολοκλήρωση Παραγγελίας». Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας υπάρχουν δύο επιλογές, είτε να προχωρήσετε ως εγγεγραμμένος χρήστης, είτε ως επισκέπτης. Για να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία δεν είναι απαραίτητο να είστε εγγεγραμμένος χρήστης, αρκεί να είστε απλός επισκέπτης.

Στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε την μέθοδο αποστολής των προϊόντων που έχετε επιλέξει καθώς και τον τρόπο πληρωμής τους. Μετά την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται στον λογαριασμό e-mail που καταχωρήσατε, πλήρες e-mail με τα στοιχεία της παραγγελίας και την αντίστοιχη χρέωση. Επίσης θα λάβετε μια ακόμη ειδοποίηση όταν θα παραδοθεί η παραγγελία στη υπηρεσία Courier.

  1. Παραλαβή από το κατάστημα

Σας δίνεται η δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας στην Σωτήρος 7, Αργοστόλι,Τ.Κ. 28100, στο Αργοστόλι. Σε αυτή την περίπτωση απαραίτητη κρίνεται η προηγούμενη ενημέρωση σας με mail σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που επιθυμείτε προκειμένου στη συνέχεια να τα παραλάβετε από την έδρα του καταστήματος μας.

Ακύρωση Παραγγελίας με πρωτοβουλία του καταναλωτή: Γίνεται δεκτή μόνο πριν την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας μας, μέσω του δοθέντος με την παραγγελία σας e-mail. Εάν η ακύρωση γίνει αφού ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της, τότε επιβαρύνεστε με τα μεταφορικά έξοδα. Εάν έχετε καταθέσει το ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό ή έχετε πληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας, μετά την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας προκειμένου να μας δώσετε τα στοιχεία του δικού σας τραπεζικού λογαριασμού ώστε να σας επιστραφεί το ποσό σε αυτόν, μείον τα τραπεζικά έξοδα. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών.

Back To Top
Have no product in the cart!
0
Μετάβαση στο περιεχόμενο